Mann må punge ut etter ruskjøring

En mann er i Nord-Troms tingrett dømt etter at han kjørte en uregistrert bil - uten førerkort - i narkorus.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann i 40-årene er dømt til fengsel i 90 dager utsatt med en prøvetid på to år, samt en bot på 30.000 kroner. Bakgrunnen er at han i mai i fjor kjørte bil til tross for at han var påvirket av narkotika.

Mannen hadde ikke førerkort og bilen var ikke registrert.

Mannen samtykket til at saken blir avgjort ved tilståelsesdom og må nå gjennomføre program mot ruspåvirket kjøring.

Han er fradømt retten til å kjøre bil for alltid.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: