Stjal sko for 999 kroner - må betale 3.500 kroner

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ei kvinne i 30-årene er dømt etter at hun i august 2016 stjal et par sko fra en butikk på Jekta. Verdien på skoene var 999 kroner.

Da tyveriet ble oppdaget, ble kvinnen utagerende. Hun slo, rev i klær, klorte, sparket og prøvde å bite vekterne. Kvinnen dømmes til en bot på 3.500 kroner. Dersom den ikke betales, inntrer en subsidiær fengselsstraff i syv dager. Videre må hun betale 500 kroner i saksomkostninger til det offentlige.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: