Sist fredag kveld fikk politiet en bekymringsmelding om at en person muligens hadde fått et illebefinnende ved Skippergata i sentrum. Uten noen form for advarsel eller forsøk på kontakt, brøt politiet seg inn på adressen, uten at det var riktig bosted.

Layla Hansen, som ikke var hjemme på det gitte tidspunkt, fikk plutselig en telefon fra politiet om at de hadde tatt feil leilighet.

– Det er helt vanvittig. Jeg ble både lei meg og fortvilt. Døra er ennå ikke skiftet ut og jeg er livredd for innbrudd i leiligheten min, sier Hansen, som siden dagen har bodd hos ei venninne.

LES POLITIETS BEKLAGELSE

Sikret med en planke

Hansen forteller at både dørkarmen og selve døren er ødelagt i boenheten hennes. Nå venter hun på at huseieren skal ordne opp.

– Jeg fikk beskjed om at han måtte betale for ny dør, så må han sende regningen til politiet, sier Hansen, som forteller at politiet har sikret døren hennes med en planke spikret tvers over døren.

Huseier Rolf Bjørnar Tøllefsen bor på Senja og skal fikse døren så snart han kan. Selv er han usikker på hva som har skjedd i Tromsø.

– Politiet forklarte at de hadde tatt feil hus og beklaget til meg. Jeg skjønner ikke hvordan de kan ha tatt feil hus, sier Tøllefsen.

Naboen følger med

Hansen forteller at hun ikke sover rolig om natten fordi hun er redd for at noen skal gjøre innbrudd hos henne nå som døren er ødelagt.

– Jeg har gitt beskjed til naboen som skal følge litt ekstra med hos meg, sier Hansen.