Hun blir direktør for globale operasjoner, samfunn og kommunikasjon. Hun skal også ha ansvaret for selskapets 14 globale kontorer.

– Vi er utrolig glade for at Janne Log har takket ja til å lede dette arbeidet. Vi er en kompetanseorganisasjon med krav til rask informasjonsflyt og kontinuerlig endring. Logs lange ledererfaring fra posisjoneringsarbeid, digitalisering og endringsprosesser blir svært verdifull for oss, i tillegg til at hun har erfaring fra bransjer som vi i sjømatsektoren kan lære mye av, sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd ifølge en pressemelding.

Log går fra jobben som konserndirektør for kommunikasjon, samfunnskontakt og merkevare i teknologiselskapet Evry. Hun har også en rekke andre lederverv å vise til på CV-en.

– Da jeg ble kontaktet av Sjømatrådet nylig, trengte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Norsk sjømat er landets viktigste merkevare. Jeg gleder meg veldig til å jobbe for sjømatnæringen, sier Janne Log ifølge pressemeldingen.

Fredag ble det kjent at kommunikasjonsdirektør Geir Håvard Hanssen forlot stillingen som kommunikasjonsdirektør etter bare et år.

– Etter at Renate Larsen ble ny administrerende direktør, har hun valgt å gjøre endringer som skal bidra til et taktskifte i Norges Sjømatråd. I den forbindelse ble det gjort betydelige endringer i min stilling, uttalta han til iTromsø da.