Snøskred utløst på Kvaløya

Ingen personer er tatt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Politiet opplyser på Twitter at noen skiløpere har meldt om at de utløste et snøskred på Steinskarfjellet på Kvaløya.

Ifølge politiet er ingen personer tatt av skredet.

- Vi har ingen opplysning om hvor stort skredet er og vi kommer ikke til å foreta oss noe mer der. Sliløperne ville bare melde fra til politiet. Ingen personer er skadet, sier operasjonsleder Reinert Johansen til iTromsø.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: