Mann (34) skal ha brutt seg inn i leilighet til kvinne og truet henne med kniv

Nå må mannen møte i Nord-Troms tingrett tiltalt for en rekke overtredelser av straffeloven.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Natt til 24. februar 2017 skal mannen ha knust et soveromsvindu og tatt seg inn i leiligheten til ei kvinne. Ifølge tiltalen skal han ha hoppet på kvinnen, tatt kvelertak på henne samtidig som han presset kneet sitt i magen på henne.

LES OGSÅ: Forsøkte å stikke fra politikontroll – rygget over politibetjent

I tillegg skal 34-åringen ha truet med kniv og kommet med drapstrusler. Før han forlot leiligheten, skal han blant annet ha stjålet husnøkler, bankkort og gavekort.

LES OGSÅ: Skal ha slått og tatt kvelertak på samboer

Videre er mannen tiltalt for å ha utøvd vold mot en mann. Han skal blant annet ha tatt kvelertak på ham og slått ham med knyttneve i ansiktet slik at han fikk hevelser og kutt over leppen. Videre skal han ha truet mannen med å «slå ham i hjel».

LES OGSÅ: Mann (44) skal ha truet med å skyte hodet av politibetjent

Ifølge tiltalen, skal mannen også ha brutt seg inn i en garasje og stjålet kiteutstyr til en verdi av 79.000 kroner. Videre skal han ha båret kniv ved Valhall stadion, kjørt bil da han var ruspåvirket og ved to anledninger vært i besittelse av narkotika.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: