Operasjonsleder Steinar Gudmundsen

Operasjonsleder Steinar Gudmundsen

Politiet stoppet fire biler - ingen av førerne hadde lappen

Politiet stoppet torsdag kveld flere sjåfører uten gyldig førerkort.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Klokken 19.37 melder politiet at de har stoppet en person i en uregistrert bil. Personen hadde ikke førerkort.

- Bilen er beslaglagt og tauet inn, skriver politiet på Twitter.

Flere tatt

Ett minutt senere opplyser politiet at også en beruset mann i 50-årene er tatt i en uregistrert bil. Heller ikke han hadde førerkort.

Mannen er fremstilt for blodprøve, og det er tatt beslag i bilen hans.

Etter kort tid melder politiet igjen at en beruset sjåfør er stanset. Denne gangen ei kvinne i 30-årene. Heller ikke hun kjørte med førerkort.

Tidligere på kvelden ble en kjenning av politiet i 40-årene stoppet på Hansnes. Han hevdet å ha tyvlånt bilen av en slektning. Mannen anmeldes for kjøring uten førerkort.

- Ikke vanlig

Operasjonsleder Steinar Gudmundsen opplyser til iTromsø at det slettes ikke er vanlig at politiet stopper så mange uregistrerte biler og samtidig tar så mange personer for ruskjøring og kjøring uten førerkort på en kveld.

- Dreier det seg om en aksjon fra deres side?

- Nei, det er litt tilfeldig og samtidig et resultat av at vi har vært ekstra mannskaper på i kveld og at vi derfor har hatt flere patruljer kjørende ute, sier han.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: