Politiutrykning på Kvaløya

Politiet fikk tips om observasjon om en etterlyst bil. Det viste seg raskt å være feil bil.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det var onsdag kveld at en hvit Volvo 240 ikke stoppet for kontroll på Kvaløya. Etter dette utartet det seg full biljakt, men fordi personen bak rattet kjøret så farlig, valgte politiet å trekke seg tilbake etter kort tid.

Torsdag, like etter klokken 16.00, fikk imidlertid politiet tips om observasjon av bilen på Kvaløya. De valgte å rykke ut.

- Det viste seg å være feil bil, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til iTromsø.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: