Politiutrykning på Kvaløya

Politiet fikk tips om observasjon om en etterlyst bil. Det viste seg raskt å være feil bil.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det var onsdag kveld at en hvit Volvo 240 ikke stoppet for kontroll på Kvaløya . Etter dette utartet det seg full biljakt, men fordi personen bak rattet kjøret så farlig, valgte politiet å trekke seg tilbake etter kort tid.

Torsdag, like etter klokken 16.00, fikk imidlertid politiet tips om observasjon av bilen på Kvaløya. De valgte å rykke ut.

- Det viste seg å være feil bil, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til iTromsø.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: