40-åring skal ha svindlet Nav for over 200.000 kroner

Nå må mannen møte i Nord-Troms tingrett tiltalt for Nav-bedrageri.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Mannen (40) skal i en periode fra 2013 til 2014 sendt inn elektronisk meldekort til Nav. Der skal han ha oppgitt at han kun hadde jobbet 728 timer. Ifølge tiltalen jobbet han og mottok lønn for minst 2.644,5 timer i perioden.

De feilaktige opplysningene som mannen skal ha oppgitt, gjorde at han fikk urettmessig utbetalt 233.128 kroner.

40-åringen står tiltalt for overtredelse av straffelovens paragraf 271. Dette straffes med fengsel i inntil to år.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: