Illustrasjonsbilde
            (Foto: Christer Pedersen)

IllustrasjonsbildeFoto: Christer Pedersen

Slik svarer Samferdselsdepartementet på bruk av drivstoffavgift i stedet for bompenger

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Samferdselsdepartementet har svart på en eposthenvendelse om drivstoffavgift i stedet for bompengefinansiering i Tromsø.

Departementet viser til at Stortinget har vedtatt å forlenge drivstoffavgiften til juli 2019.

– Vi er kjent med at det arbeides lokalet med å se på andre finansieringsformer for en fremtidig utvikling av transportsystemet i Tromsø. Det vil eventuelt være opp til lokale myndigheter å ta initiativ til å erstatte dagens ordning, heter det i svaret.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: