Det er mye som skjer denne vakre langhelgen mens vi går mot mai, og det er mye du kan ta deg til om du blir i byen denne helgen.

Annerledes fest

Nordting og Teaterkaféen på HT inviterer fredag kveld til seperatistfest med tørrfisk, oljefat, pønkband, marsipankake og stilige DJs som sikkert er vel verdt en tur.

Silver Lining og Hollow Hearts gjester Bastard Bar lørdag i regi av The North Country Fair med varm og intim americana på menyen. Det kan fort bli farlig trivelig.

Seriefinale i Tromsøhallen

Om ikke fest og musikk er din greie, så er kanskje en tur i Tromsøhallen lørdag eller søndag eller begge dagene dét du er på jakt etter.

BK Tromsø spiller seriefinale mot Førde klokken 16.00 lørdag og 15.00 søndag, dersom de vinner lørdag. Hvis BKT vinner, blir det Champions League i Tromsøhallen neste år, og hvor artig hadde ikke det vært!

Om du overlever spenningen, bør du svippe innom Kulturhuset natt til 1. mai for den tradisjonelle Jazznatten. En rekke ekstremt dyktige elever og mer profesjonelle musikere skal i aksjon, så det bør være noe for alle der.