(Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

Foto: Ronald Johansen / iTromsø

SAS åpner ny rute fra Tromsø til København

SAS øker satsingen på Skandinavia med ny rute fra Tromsø til København og hyppigere flyavganger til Stockholm.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Når SAS' vinterprogram starter i slutten av oktober, er det med flere avganger til Sverige og det selskapet beskriver som en ny og viktig rute til og fra København.

– Dette sikrer den nordlige landsdelen nonstop forbindelser til hele SAS-nettverket og gir regionen glede av den økte turismen fra Kina i enda større grad, skriver flyselskapet i ei pressemelding.

Med direkteruter til Tromsø fra både Stockholm og København, gir dette nemlig innkommende trafikk fra blant annet Kina og USA med kun én mellomlanding.

– Direktefly til Tromsø fra både København og Stockholm er nok de viktigste ruteetableringer man har fått på lang tid i Nord-Norge, hvis vi ser på utviklingen i nord og den internasjonale interessen for blant annet nordlyset, sier Eivind Roald, direktør for SAS’ kommersielle virksomhet.

Flyselskapet øker den totale kapasiteten i Tromsø med 50.000 seter til vinteren.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: