FORNØYD: Øyvind Alapnes ved The Edge.
            (Foto: Lars Marius Matre / iTromso)

FORNØYD: Øyvind Alapnes ved The Edge.Foto: Lars Marius Matre / iTromso

Kåret til verdens beste hotell

The Edge med prestisjetung pris i Las Vegas.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Clarion The Edge ble kåret til «Clarion Hotel of the World 2016» under Choice Hotels sin verdenskongress i Las Vegas natt til torsdag.

- Det er helt ubegripelig at et hotell i vår lille by Tromsø har vunnet en pris på denne størrelsen, skriver administrerende direktør ved hotellet, Øyvind Alapnes.

Choice Hotels International har over 7.000 hoteller over hele verden. Alapnes mener at Tromsø som reiselivsdestinasjon nå vil bli lagt bedre merke til.

- Det er en stor glede for oss å motta denne prisen, som først og fremst går til våre dyktige medarbeidere. De står på hver dag for å levere serviceopplevelser av ypperste kvalitet til våre gjester, og de fortjener all heder og ære. Vår visjon er å endre folks oppfatning av et hotell. Vi ønsker å vise at vi er mer enn bare overnatting og konferanse. Sammen har vi klart å gjøre hotellet til en møteplass for hele Tromsø sin befolkning og dette er vi ekstra stolte av i dag, sier Alapnes.

The EdgeFoto: Tom Benjaminsen

 
Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: