Kjørte bil da han var påvirket av sovemedisin – må betale 9.000 kroner

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tirsdag 17. mars 2015 ble mannen, som er 41 år, stoppet da han kjørte bil i Tromsø, til tross for at hun var påvirket av zopiklon. Zopiklon brukes til å behandle kortvarig eller forbigående søvnproblemer.

Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort da han ble stoppet. Han ilegges ei bot på 9.000 kroner. Dersom ikke boten betales, vil han få en straff på 18 dagers fengsel.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: