Kona Randi, Arthur Arntzen og ordfører Kristin Røymo under åpningen. (Foto: Ronald Johansen)

Kona Randi, Arthur Arntzen og ordfører Kristin Røymo under åpningen.Foto: Ronald Johansen

FÅR VEI: Arthur Arntzen får en egen vei oppkalt etter seg i forbindelse med hans 80-årsdag. (Foto: Ronald Johansen)

FÅR VEI: Arthur Arntzen får en egen vei oppkalt etter seg i forbindelse med hans 80-årsdag. Foto: Ronald Johansen

1 / 3

Slik blir åpningen av Arthur Arntzens vei

Nå åpnes Arthur Arntzens vei i Tromsdalen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Åpningen av Athur Artnzens vei startet klokken 12 fredag ettermioddag. Ordfører Kristin Røymo var første taler.

Her følger det planlagte programmet:

Det blir hilsninger fra skuespillerne og humoristene Kristian Figenschow jr., John Sigurd Kristensen og Finn Arve Sørbøe til 80-årsjubilanten. Sør-Tromsøya musikkorps spiller og det blir lett servering. I tillegg vil ordfører Kristin Røymo tale og gjøre den offisielle avdukingen av veien.

  • Leder

    «Gratulerer med dagen, gamle høvding!»

    Vi har profiler. Vi har kjendiser. Vi har heidersmenn og -kvinner. Vi har helter og heltinner. Vi har myter og legender. Og vi har Arthur Arntzen, som er en egen kategori, hevet over alle de ovennevnte.

     

– Det blir ei fantastisk avduking. Vi skal ha et flott arrangement og seremoni med musikk, høytidelig avduking av skilt og tale ved ordfører. I tillegg blir det hilsener fra gamle kolleger av Arntzen, sa ordfører Kristin Røymo til iTromsø tidligere denne uken.

Arrangementet begynner klokken 12.00 neste fredag.

Det er Elvestrandvegen fra krysset til Evjenvegen og opp til kirkegården som nå får nytt navn, som en hyllest til hele Norges folkekjære komiker. Arrangementet skal foregå ved «Rødbrua» som går over Tromsdalselva, skriver kommunen på sine nettsider.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: