Dispensasjon for p-plass

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Fylkesmannen tar ikke klagen over dispensasjon for etablering av parkeringsplass i Risvika til følge. Det betyr at North Utvikling AS kan etablere parkeringsplass fylt med pukk og stein, primært knyttet til driften av Sami Adventure AS.

– Til klagerens anførsler om at tiltaket må vurderes som første trinn for et større aktivitets- og overnattingskompleks, viser Fylkesmannen til at det bare er gitt tillatelse til foreliggende dispensasjonssøknad.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: