Tiltalt for ruskjøring og vold mot samboer

En mann i 50-årene er tiltalt for oppbevaring og bruk av narkotika, kjøring under påvirkning og vold mot samboer.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I løpet av under 24 timer i juli 2016 skal mannen ha tatt tak i sin samboer og dyttet henne slik at hun falt i bakken. Like etter valgte mannen å sette seg bak rattet på bilen sin til tross for at han var påvirket av metamfetamin, amfetamin og hasj. Samme natten fant politiet 1,7 gram amfetamin som mannen oppbevarte og skal ha brukt. Politiadvokaten har lagt ned påstand om tap av førerkort blant annet.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: