TILFREDS: Bistandsadvokat, Erik Ringberg (til venstre), er tilfreds med dommen. Her er han sammen med statsadvokat og aktor, Tor Børge Nordmo.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

TILFREDS: Bistandsadvokat, Erik Ringberg (til venstre), er tilfreds med dommen. Her er han sammen med statsadvokat og aktor, Tor Børge Nordmo.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Bistandsadvokaten: - Håper dette setter punktum for en tragisk sak

De fornærmede fikk fullt gjennomslag for oppreisningskravene etter drapet på Linn Olsen Uteng.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Onsdag falt dommen mot den 36 år gamle mannen fra Rwanda, som sto tiltalt for å ha drept Linn Olsen Uteng (32). Mannen er dømt til 13 års fengsel, med et fradrag på 308 dager som følge av varetektsfengsling.

Oppreisning

Mannen må i tillegg betale 200.000 kroner i oppreisning til hver av Utengs foreldre, samt erstatning for begravelse og psykologtimer på over 80.000 kroner.

LES OGSÅFaren til Linn: - Forventet at han skulle være mer ærlig

Tilfreds

Det betyr at bistandsadvokat Erik Ringberg, som fremmet kravene på vegne av de fornærmede i retten, fikk fullt gjennomslag.

– Dommen er som forventet. Det er en grundig og god dom som forhåpentlig setter punktum for en tragisk sak, sier Ringberg til iTromsø.

– De fornærmede har fått gjennomslag for sine krav, og man er selvfølgelig tilfreds med dommen, sier han.

Les alt om Røstbakkendrapet her.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: