Skal ha truet dørvakt: «Før i tiden tok man livet av slike vakter»

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann har mottatt et forelegg etter at han ved to anledninger skal ha kommet med trusler på et av byens utesteder. I juli 2016 skal han blant annet ha truet med å drepe en gjest på utestedet.

I august samme år fikk han beskjed fra en dørvakt at han ikke hadde adgang til utestedet. Da skal mannen ha uttalt følgende til dørvakten: «før i tiden tok man livet av slike vakter». I tillegg skal han ha sagt at han ville finne ut hvor vedkommende bodde og komme hjem til ham.

Mannen fikk først et forelegg på 10.000 kroner for overtredelsene, men da dette ikke er betalt har saken havnet i Nord-Troms tingrett. I retten vil det bli lagt ned påstand om bot på 12.000 kroner, subsidiært fengsel i 24 dager.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: