BESKYLDER WIDERØE: Ola Giæver (til venstre) mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker.
            (Foto: Lars Johnsen)

BESKYLDER WIDERØE: Ola Giæver (til venstre) mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker.Foto: Lars Johnsen

Ola Giæver mener Widerøe har tatt livet av 66 mennesker

FlyViking eier, Ola Giæver, skrev på Facebook sist helg at Widerøe har avlivet 66 mennesker.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

På Facebook-siden til nettavisen Luftfart.Media la Giæver forrige helg ut kommentaren der han beskylder Widerøe for å ha tatt livet av 66 mennesker. Det var Bodø Nu som først omtalte saken.

«Bare i min karriere hos de grønne har det flyselskapet styrtet 3 Twin Otters, 1 Dash 7 og knust ca 6–7 Dash 8, avlivet 66 mennesker», skrev Giæver på Facebook-siden.

– Jeg skrev dette fordi en person antydet at det er dårlig sikkerhetskultur i mitt flyselskap, FlyViking. Det har gått ned en rekke Widerøe-fly gjennom historien. Selskapet har blant annet styrtet i Gamvik, Namsos og på Værøy. Det er bare å lese historiebøker, så ser man at det stemmer, sier Giæver til Bodø Nu.

Widerøes kommunikasjonsrådgiver, Silje Brandvoll, mener uttalelsen fra Giæver er et lavmål.

– Det der er et ekstremt lavmål som vi overhodet ikke ønsker å lage noen debatt rundt. Det er egentlig alt jeg vil si om det, sier hun.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: