NEDGANG: Konsernsjef i Troms Kraft, Semming Semmingsen, er fornøyd med resultatet for første tertial på tross av nedgang fra fjoråret.
            (Foto: Ronald Johansen)

NEDGANG: Konsernsjef i Troms Kraft, Semming Semmingsen, er fornøyd med resultatet for første tertial på tross av nedgang fra fjoråret.Foto: Ronald Johansen

Dårligere resultat for Troms Kraft

Lave kraftpriser og nedgang i inntektsrammene til TK Nett har ført til nedgang i regnskapet til Troms Kraft.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Styret i Troms Kraft AS har behandlet regnskapet for første tertial 2017. Altså de første fire månedene av året. Tidligere ble regnskapet behandlet hvert kvartal. Regnskapet per 30. april 2017 viser et overskudd på 61,4 millioner kroner for første tertial. Overskuddet fra samme periode i 2016 var 71,6 millioner kroner.

– Tatt i betraktning rammebetingelsene for 2017 i form av lave kraftpriser og lavere inntektsramme for nettselskapet, er vi fornøyd med det fremlagte resultatet, sier konsernsjef Semming Semmingsen i en pressemelding.

Jenny Ovlien

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: