Navn: John Nilsen, 26Band: Ondt BlodAktuell med: Ny singel fra Ondt Blod - Store Ord (Røyk og speil)

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg spiller rockemusikk. Hørt om AC/DC, Metallica, Kvelertak?– Ja... – Slik musikk spiller vi.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Brandy (you´re a fine girl)´av Looking Glass

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Vi har vært litt bortskjemt med Ondt Blod når det kommer til konserter, så har ikke hatt så mange dårlige opplevelser på scenen eller turne. Har noe fra tidligere band så er jeg heldig så har jeg fylt kvoten. Tror det verste som har skjedd med Ondt Blod er at strømmen har gått.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal stille med?– Vodka, russisk kaviar og ballettdansere.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg– Tror de fleste hører på veldig mye forskjellig i dag og dermed er det ikke noe som er rart. Kan dra fram Chemical Brothers som et band jeg virkelig digger.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Enten barnehagekonsert (hvilken som helst barnehage) eller campingtreff i Nord-Finland med Ondt Blod

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Hadde laget elektronika av en eller annen obskur sort.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Jeg tror Jabba kommer til å bli størst... og Dagny.

– Når så du sist ditt eget blod?– I går, i forbindelse med matlaging. Ellers under siste konsert vi spilte.