DØMT: En mann i 60-årene er dømt til 35 dagers fengsel for å ha truet å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.
            (Foto: Petter Strøm)

DØMT: En mann i 60-årene er dømt til 35 dagers fengsel for å ha truet å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.Foto: Petter Strøm

35 dagers fengsel for trusler

En tromsømann er dømt til 35 dager i fengsel etter å ha truet med å brenne ned en campingvogn der det bodde en gruppe rumenere.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Truslene om å sette fyr på campingvognen – som for øvrig sto parkert på mannens eiendom på Bjerkaker – ble fremsatt både overfor politiets operasjonssentral og overfor en patrulje som rykket ut.

Det hele skjedde i februar i år.

Ville dynke i bensin

Mannen ringte flere ganger til politiets operasjonssentral og krevde at politiet skulle fjerne campingvognen, ellers skulle han dynke den i bensin og tenne på.

Mannen sto tiltalt i Nord-Troms tingrett og dom falt fredag i forrige uke.

Drapstrusler mot politi

I tillegg til de nevnte forholdene ble mannen også dømt for å ha truet med å drepe en polititjenestemann og for å ha båret kniv på offentlig sted.

Det er uklart om dommen blir anket.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: