(Foto: Tom Benjaminsen)

Foto: Tom Benjaminsen

Her vil Nobina ha forkjørsvei

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Nobina ber i et brev til kommunen at det skiltes med vikeplikt for annen trafikk som kommer ut i trafikkerte veier som også er busstraseer i krysset Myrengveien-Forhåpningen (Haakon VIIs gate), Stjerneveien-Tomasjordveien (Evjenveien), Hansine Hansens vei (Nordlysplanetariet) og Thyholdtveien-Maryborgveien (Dramsveien).

– Det er tiltak som ikke har negativ effekt for øvrig trafikk og medfører ikke store kostnader for kommunen, skriver Nobina.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: