SVIDD GUMMI: Slike merker var å finne flere steder i parken. Lederen av parken håper nå at gjerningsmannen tar kontakt for å finne en løsning.
            (Foto: Privat)

SVIDD GUMMI: Slike merker var å finne flere steder i parken. Lederen av parken håper nå at gjerningsmannen tar kontakt for å finne en løsning.Foto: Privat

Fortviler over hærverk

Blåmann skatepark holder sin åpningsfest i dag. Allerede i går hadde parken blitt utsatt for hærverk.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Hendelsen skjedde i går mellom klokken 11.00-13-30.

Lederen fortviler over den umodne oppførselen.

– Det har vært en person med lettsykkel og laget stygge merker i betongen. Dette er utrolig trist, sier Odd-Børge Lunde Hansen, som står bak skateanlegget.

Ønsker kontakt

Hærverket vurderes nå anmeldt, men Hansen oppfordrer vandalen til å selv ta kontakt, så saken kan løses på en annen måte.

– Vi har fått inn mange tips og har en god dialog med politiet, men håper vedkommende kan beklage og gjøre opp for seg som en mann, så vi slipper å ta skrittet med politianmeldelse, sier Hansen.

Sparkesykkel og BMX

Bortsett fra svidd gummi på betongen er det ingen fysiske skader på parken, og åpningsfesten vil bli avholdt klokken 12.00 i dag som planlagt.

– Hærverket har lagt en liten demper på stemningen, men vi gleder oss til åpningen. Det blir blant annet oppvisning med både sparkesykkel og BMX sier Hansen, og utdyper:

– Her ønsker vi å inkludere aktivitet med alle rullende – ikke-motoriserte – fremkomstmidler.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: