(Foto: Geir Bakkevoll)

Foto: Geir Bakkevoll

Nå kan du ikke parkere her lenger

Denne og neste uke stenges parkeringsplassen grunnet sprengningsarbeid.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I august blir det nesten dobbelt så mange parkeringsplasser for deg som vil sette bilen i Eidkjosen og ta bussen videre inn til byen.

For at det skal skje må Statens vegvesen sprenge i området, og parkeringsplassen i Eidkjosen blir stengt fra og med tidlig tirsdag og ut neste uke.

- Parkeringsplassen er populær. Den er så populær at vi utvider den, og så populær at vi vet det blir en ulempe for noen at de ikke kan parkere der de neste dagene. Vi håper likevel at alle opplever at det er verdt det, når den nye parkeringsplassen står ferdig etter sommeren, sier Veronica Wiik i Statens vegvesen i en pressemelding.

I forbindelse med sprengingene kan også bussholdeplassen bli stengt noen få minutter. Busstrafikken fra Eidkjosen vil likevel gå som normalt også de neste ukene, om enn med noen små forsinkelser på enkelte avganger.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: