Situasjonen usikker for Anni:

– Håper å delta i valgkampen

Tromsø-politiker Anni Skogmans skader kan holde henne på sidelinja lenger enn først antatt.

Slik så Anni Skogman ut etter fallet. iTromsø har fått tillatelse til å gjengi bildet.  Foto: Privat

nyheter

Som iTromsø tidligere har omtalt, skadet Frp-politikeren seg stygt under et vennebesøk i Harstad tidligere i uka.

Onsdag ventet Skogman på operasjon på UNN, men var ved friskt mot. Fredag formiddag ventet Skogman fortsatt på å komme under kniven, og hadde grunn til å være en smule mer pessimistisk.

Brudd og blodansamling

– Det har vært snakk om et mulig brudd i nakken. Stemmer dette?
– Ja, det er vel et lite brudd, og det er en blodansamling i nakken. Akkurat nå føles det som om det er litt mye, forklarer en matt Skogman.

Skogman kan ikke spise, og formen er deretter, forklarer hun.

– Jeg ligger her tilkoblet til ledninger og oksygen, for å si det sånn. Nå vil jeg bare bli operert, ferdig med dette, og komme meg hjem. Jeg kjeder meg!

Kan ikke puste og prate ordentlig

– For et par dager siden var du ganske optimistisk om å komme deg raskt tilbake på jobb. Blir det allikevel en lengre ferie på deg?– Det kommer an på forskjellige ting, og jeg får se det an etter operasjonen. De skal først få rette opp nesen og kjeven min, slik at jeg kan puste og prate ordentlig, sier Skogman.

– Står din deltakelse i høstens valgkamp på spill?
– Det er vanskelig å si, men jeg tror ikke det.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter