60-åring kjørte i narkorus – dømt til fengsel

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En kvinne (60) er i Nord-Troms tingrett dømt til 18 dager i fengsel for å ha kjørt bil fra Håkøya til Kvaløysletta under innflytelse av amfetamin og metamfetamin i august 2016. Fullbyrding av straffen utsettes med en prøvetid på to år. Hun dømmes også til å betale en bot på 39.000 kroner samt saksomkostninger, og til tap av førerkortet i et år.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: