Må i retten etter cola-nasking

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En 63 år gammel mann fra Tromsø må møte i tingretten for butikknasking.

Under et besøk på Coop OBS Hypermarked skal mannen ha tatt en ryggsekk og en 0,5 liter cola. Det hadde en samlet verdi på 272 kroner.

Mannen mottok et forelegg på 3.000 kroner for tyveriet. Forelegget ble ikke betalt, og saken er nå sendt over til domstolen. Der vil det bli lagt ned påstand om bot på 3.500 kroner, subsidiært fengsel i syv dager.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: