Kobler nesten hele Tromsdalen av strømnettet i natt

Det varer derimot kun i fem minutt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Troms Kraft melder at både natt til tirsdag og natt til onsdag vil kundene deres på strekningen fra Pyramiden til Gammelgård, hele Tromsdalen fra Pyramiden til snuplassen i Turistveien og Rødbrua kobles ut  på grunn av arbeid på høyspentnettet.

Dette skjer mellom klokka 02.00-02.05 om natten.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: