Nord-Troms tingrett
            (Foto: Petter Strøm)

Nord-Troms tingrettFoto: Petter Strøm

Tiltalt for å ha kjørt nordlysturister uten gyldig kjøreseddel

En mann i 50-årene er tiltalt etter å ikke ha betalt bot.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Mannen ble stanset av Statens vegvesen på Lullesletta kontrollplass i desember. Minibussen han kjørte var registrert for totalt 17 sitteplasser, og utstyrt med løyvedokument for turvogn og transport, og opplastet med 11 nordlysturister på vei fra Tromsø til Finland.

Kontrollen avdekket at sjåføren ikke hadde gyldig kjøreseddel.

Sjåføren har ikke vedtatt den opprinnelige boten på 8.000 kroner, så saken er nå sendt over til domstolen hvor det vil bli lagt ned påstand om bot på 9.500 kroner, subsidiært 19 dager i fengsel, samt saksomkostninger.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: