Kjørte traktor med promille – nå må han betale

En mann i 30-årene er dømt i Nord-Troms tingrett for å ha kjørt traktor i beruset tilstand, og uten førerkort.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det var lørdag 3. september i fjor mannen satt seg bak rattet på traktoren, med en promille på 2,35. Promillen ble målt en og en halv time etter at hendelsen fant sted. Den dømte hadde heller ikke gyldig førerkort. Mannen ga en uforbeholden tilståelse for forholdene. Han ble også i 2014 dømt for promillekjøring, og mister førerkortet for alltid ettersom det er mindre enn fem år mellom de to dommene.

Mannen må også betale en bot på 25.000 kroner. Betales ikke boten, får han fengselsstraff i femten dager.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: