LURT: Tar du med deg noen hjem til hotellrommet etter et par glass for mye og våkner opp uten penger og mobil dekkes ikke dette av forsikringen. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / Scanpix.
            (Foto: Åserud, Lise)

LURT: Tar du med deg noen hjem til hotellrommet etter et par glass for mye og våkner opp uten penger og mobil dekkes ikke dette av forsikringen. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / Scanpix.Foto: Åserud, Lise

Forsikringsselskap advarer: Menn blir rundlurt på ferieturen

Våknet opp etter en kveld på byen uten verken den du tok med deg til hotellrommet, penger eller mobiltelefon? Du er ikke den eneste, og forsikringen dekker deg ikke.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Blir du robbet etter å ha tatt med deg noen tilbake til hotellrommet etter en bytur dekkes ikke dette av reiseforsikringen din.

ADVARER: Pressekontakt i Tryg forsikring, Arvid Steen, advarer menn på ferie. Foto: privat.

– Nå i sommer får vi ukentlig inn telefoner fra litt slukørede menn som har blitt lurt av kvinner i Syden. Og beskjeden de får fra oss er den samme: Inviterer du en fremmed kvinne med deg på hotellet og blir robbet, har du opptrådt uaktsomt. Og da gjelder ikke forsikringen, sier pressekontakt i Tryg, Arvid Steen, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik unngår du å bli syk i ferien

Ifølge Steen er det menn som blir lurt på denne måten, ikke kvinner.

– Det er sjelden. Menn i 40–50 årene er nok gjengangere her, sier han.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: