Dette skjedde mens du sov

Dette hadde politiet å gjøre i natt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

UP stanset en ruspåvirket bilfører. Personen hadde heller ikke førerkort. Det blir opprettet sak på forholdet.

Politiet måtte rykke ut itl en privatfest på Tromsøya. Grunnen var for øvrig ikke mye støy, men slagsmål på festen. Politiet fikk avsluttet selskapet.

En person havnet i klammeri med dørvakter på et utested i sentrum. Personen ble satt i drukkenskapsarrest.

Det var for øvrig ikke den eneste som måtte i drukkenskapsarresten. En beruset mann med kutt i panna måtte også ta veien fra sentrum til drukkenskapsarresten siden han ikke kunne ta vare på seg selv. Det samme gjelder en kvinne som heller ikke kunne gjøre rede for seg.

En mann i 30-årene ble innbragt av politiet etter håndgemeng med en kvinne. Mannen blir også anmeldt for kroppskrenkelse.

En person ble innbrakt fra sentrum etter slåssing med dørvakter. Personen blir også anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: