REGN: Det blir mye regn i Tromsø de neste dagene. Foto: Ronald Johansen

REGN: Det blir mye regn i Tromsø de neste dagene. Foto: Ronald Johansen

Finn fram paraplyen – nå blir det regn

Været de neste dagene ser alt annet enn lyst ut.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

For allerede søndag kveld begynner skyene å legge seg over Tromsø.

– Det kommer til å skye en del til i løpet av kvelden, også kommer det inn nedbør fra sør som vil bre seg over hele Troms i løpet av natten. Fra mandag av vil det bli lengre perioder med regn, forteller Ragnhild Nordhagen, vakthavende meteorolog ved Vervarslinga.

Mye nedbør

Fra mandag til torsdag vil regnet pøse ned over byen.

– Det kommer til å bli mest nedbør på tirsdag, ikke unormalt mye, men en god del, sier Nordhagen.

LES OGSÅ: Slik blir Bukta-været

Liten kuling

Det finnes i alle fall noen lyspunkt med været som kommer. Vinden kommer nemlig ikke til å være så altfor sterk.

– Det blir ikke skikkelig uvær med tanke på vinden. I kyststrøkene på mandag blir det skiftende bris, mens tirsdag kan det bli opp mot liten kuling sør i Troms mot nordvest. Dette vil bevege seg lenger nord på onsdagen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: