NYE E8: Illustrasjonen vises hvor østre trasé av E8 vil ligge i Ramfjord. Illustrasjon: Statens vegvesen

NYE E8: Illustrasjonen vises hvor østre trasé av E8 vil ligge i Ramfjord. Illustrasjon: Statens vegvesen

Forlenger høringsfrist

Høringsfristen for den nye E8-traséen i Ramfjord har blitt forlenget.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

– Tromsø kommune har under tvil kommet til at Fylkesmannen må få innvilget utsatt høringsfrist til 31. august. Saken haster og den bør være godt kjent fra den omfattende prosessen som kommunedelplanen for Ramfjord hadde, skriver Byutvikling etter at Fylkesmannen har purret på svar.

Saken gjelder høringsfristen for ny E8-trasé i Ramfjord. Byutvikling ber om at statlige og fylkeskommunale merknader bør komme samlet fra Fylkesmannens side.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: