TILTALT: En mann er tiltalt etter å ha truet politimann.
            (Foto: Trond Tomassen)

TILTALT: En mann er tiltalt etter å ha truet politimann.Foto: Trond Tomassen

Skal ha truet politimann

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann er tiltalt etter at han i desember 2016, i forbindelse med at to politibetjenter skulle låse han inn på ei fengselscelle, satte seg kraftig til motverge. Ifølge tiltalen måtte mannen føres inn med makt.

I tillegg skal han også ha rettet pekefingeren mot en av politimennene og uttalt to ganger «jeg skal drepe dere».

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: