Det opplyser Troms politidistrikt om på Twitter.

"Ung kvinne innelåst på solsenter etter stenging. Hun var brun, men ikke blid", skriver politiet.

De opplyser videre om at kvinnen måtte fraktes ut av vindu med assistanse av brannvesenet.

Operasjonsleder Morten Augensen opplyser overfor iTromsø at kvinnen ble innestengt på Brun og blid i Storgata.

– Vi fikk en telefon fra henne klokken 23.40 om at hun var innelåst der og en patrulje var på plass der få minutter senere. Brannvesenet rykket også ut dit og fikk henne ut av et sidevindu kort tid senere, forklarer Augensen.

Politiet avsluttet oppdraget klokken 00.05.

Lover gratis soltimer

Brun og Blid skal nå sette opp plakater som ber kundene om å forlate lokalet innen 22:30 fram til de finner ut hva som har skjedd.

– Den opplevelsen unner jeg ingen. Man skal jo bli både brun og blid hos oss, og det er viktig å gi brukerne en best mulig opplevelse, sier driftsleder for Brun og Blid i Tromsø, Ottar Sørensen.

Han lover den uheldige kvinnen gratis soltimer.

– Jeg håper virkelig hun tar kontakt så vi får ordnet opp i dette. Opplever noen noe som ikke stemmer får de en gratis soltime. Denne opplevelsen gir minst to gratis soltimer, og krever hun fire skal hun få det også, sier Sørensen.

Usikkert hva som har skjedd

Det er uklart hvorfor døren ikke ville åpne seg.

– Vi får ikke tak i teknikeren før på mandag, men jeg tror det er noe feil med sensoren på døra. Vanligvis skal det være mulig å komme seg ut innen 23:30, sier Sørensen.

Når Brun og Blid åpner i nye lokaler over Stamina til høsten lover driftssjefen å forsikre seg om at ingen vil bli innelåst igjen.

– Jeg kan love at vi skal prøve den døra noen ganger. Jeg synes synd på henne, og skjønner godt at hun var fortvilt.