BESLAGLAGT: På flyplassen ble det oppdaget og beslaglagt heroin. Det var ment å selges i Tromsø.
            (Foto: Trond Tomassen)

BESLAGLAGT: På flyplassen ble det oppdaget og beslaglagt heroin. Det var ment å selges i Tromsø.Foto: Trond Tomassen

Tromsø-mann tiltalt etter flere heroinbeslag – skal ha fløyet narko fra Oslo til Tromsø

Tre menn er tiltalt for blant annet å ha smuglet en større mengde narkotika fra Oslo til Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En mann i 20-årene fra Tromsø, og to Oslo-menn i 30- og 40-årene, er tiltalt for å ved flere anledninger ha fraktet heroin til Tromsø. Heroinen skal ha blitt fraktet med fly fra Oslo tre ganger fremkommer det av tiltalen.

Skulle selges i Tromsø

Ved to anledninger i 2015 skal til sammen 400 gram heroin ha ankommet Tromsø med fly. Høsten samme år beslagla politiet 196,69 gram heroin på Tromsø lufthavn.

I tiltalen fremkommer det at heroinen var ment til å selges i Tromsø.

200.000 kroner i jakkelomma

Høsten 2016 skal Tromsø-mannen ved to anledninger ha anskaffet til sammen rundt 400 gram heroin. Over 200 gram heroin ble beslaglagt senere samme høst, samt over 800 tabletter 2mg alprazolam. Dette er et legemiddel som virker dempende på sentralnervesystemet.

Det ble også funnet i underkant av 200.000 kroner i Tromsø-mannens jakkelomme høsten 2016. I tiltalen fremkommer det at dette skal være penger fra salg av narkotika.

Det er satt av fire dager til rettssaken som starter 5. desember.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: