Skyrace-deltaker falt 30 meter: – Jeg er ganske heldig som er her i dag

Amerikanske Hillary Allen falt 30 meter under lørdagens Tromsø Skyrace på Hamperokken.

Her, på egga mellom Middagsaksla og Hamperokken, falt Hillary.  Foto: Tromsø Skyrace/@hillygoat_climbs

nyheter

Ulykken skjedde på egga mellom Middagsaksla og Hamperokken cirka klokken 12.45 lørdag.

Ambulansehelikopter fra UNN og mannskaper fra Røde Kors kom til stedet like etter klokken 13.00, og kvinnen ble fraktet til UNN klokken 13.30.

UNN opplyste lørdag ettermiddag at hun hadde pådratt seg moderate skader.

Enda på sykehuset

I går kveld delte Allen en video fra sykehussenga på UNN med sine 11.000 følgere på Instagram:Flere brudd

I videoen takker hun for støtten hun har mottatt etter fallet, men legger ikke skjul på at skadene er mange:

– Jeg har fått mange skader, mange kutt i ansiktet og hodet. Armen min ble operert i dag og den ser ikke så bra ut. Beina mine er dekket av kutt, og jeg tror jeg har et brudd i foten og i et ribbein, sier en tydelig preget Allen i videoen og fortsetter:

– Men jeg er okay og jeg er i live. Jeg falt 30 meter. Jeg er ganske heldig som er her i dag med de skadene jeg har pådratt meg.

Det var NRK som først omtalte videoen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter