(Foto: Trond Tomassen)

Foto: Trond Tomassen

Mistet kontroll på bilen i amfetaminrus. Nå må han møte i retten.

Kjørte av veien og traff søppelboks og et trafikkskilt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I romjula 2016 skal en Tromsømann i starten av 50 årene ha kjørt en bil mens han var påvirket av amfetamin langs Stakkevollvegen midt på formiddagen. Mannen skal på et punkt ha kjørt av veien da han mistet kontroll på bilen, og både traff og skadet en søppelboks og et trafikkskilt i prosessen.

Det er lagt ned påstand om tap av førerkort, samt brudd på både legemiddel- og veitrafikkloven. Mannen må Nord-Troms tingrett i slutten av november.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: