Turister i båt satte i gang full redningsaksjon

Det viste seg derimot ikke å være noen farlig situasjon.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Like ved Skittenelv Camping  har det lørdag kveld foregått en større aksjon etter at en tipser på land ringte politiet for å varsle om en båt i mulig havsnød.

Det skal være snakk om området rundt Nipøya mot Vågnes i følge en tipser.

Det viste seg derimot ikke å være tilfelle.

- Vi var ute med helikopter, brannbåten og RS «Gideon» tidligere i kveld for å undersøke, men det viste seg å være helt unødvendig. Det var ingen fare eller trøbbel, så aksjonen ble avblåst, opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt til iTromsø lørdag kveld.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: