FLERE REISER TIL OG FRA TROMSØ: Tall fra Tromsø lufthavn viser at stadig flere reiser til og fra flyplassen.
            (Foto: Tor Farstad)

FLERE REISER TIL OG FRA TROMSØ: Tall fra Tromsø lufthavn viser at stadig flere reiser til og fra flyplassen.Foto: Tor Farstad

Så mange passasjerer reiste til og fra Tromsø lufthavn i juli

Pilene fortsetter å peke oppover for Tromsø lufthavn Langnes.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I en pressemelding opplyser lufthavnen at det totalt var 182.790 passasjerer som reiste via flyplassen i juli måned.

Dette tilsvarer en økning på 6,6 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

– Den fine veksten i reiselivet i nord vises godt i tallene vi kan presentere. Vi har god økning i antall reisende via norske lufthavner og mange glade feriegjester på våre charter- og ruteavganger til utland, sier Mona Ringstrand, kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn.

Det var 166.208 innlandsreisende innom lufthavnen i juli. Dette er en økning på 5,8 prosent. 16.582 personer reiste direkte til utlandsstasjoner fra Tromsø, noe som er en økning på 16 prosent.

Hvis man ser de første syv månedene av året under ett, så har lufthavnen hatt en økning på ni prosent i antall reisende.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: