Skal ha tatt kvelertak og slått samboeren

Den fornærmede skal ha blitt sykemeldt i to dager som følge av voldshandlingen.
nyheter

En mann (25) er tiltalt etter at han i desember 2016 skal ha mishandlet sin samboer på en adresse i Tromsø.

25-åringen skal ha satt seg på samboeren, tatt kvelertak og slått henne gjentatte ganger i ansiktet/hodet og ellers på overkroppen. I tiltalen står det at kvinnen ble påført hevelser og blåmerker på kroppen, halsen og hodet. I tillegg skal hun ha fått synsforstyrrelser og var arbeidsudyktig i to dager.

Videre skal mannen ved to anledninger lurt to personer til å overføre penger til sin egen konto for kjøp av en spillkonsoll. Han skal ha lovet å overføre penger, men dette gjorde han aldri. Totalt er det snakk om 5.300 kroner.

Han står også tiltalt for å ha brukt anabolandrogene steroidet dehydroklorometyltestosteron.