Må fylles: Et stort hull i terrenget i Tønsvika må fylles, ifølge Peab Anlegg. 
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

Må fylles: Et stort hull i terrenget i Tønsvika må fylles, ifølge Peab Anlegg. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Et hull på 3.000 kvadratmeter fylles nå igjen

Byutvikling gir tillatelse til at et grustak i Tønsvika fylles igjen
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ifølge Peab Anlegg, som er ansvarlig søker, er det per i dag et stort hull i terrenget som ønskes tilbakefylt etter at det har vært tatt ut masser tidligere. Det dreier seg om et areal på 3.000 kvadratmeter, og det anslås tilbakefyllingsmasser på 30.000 kubikkmeter.

– Tiltaket anses som en forskjønning av området. Vilkårene for dispensasjon er oppfylt, tiltaket godkjennes, heter der i vedtaket.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: