Han kan bli årets beste butikksjef

Espen Stark er daglig leder i Fargerike Tromsø. Han er en av tre nominerte til prisen.
nyheter

Blant over 100 kandidater er det nå tre nominerte til «årets beste butikksjef». Espen Stark er blant de tre, og på Handelskonferansen som avholdes neste uke har han mulighet til å vinne den gjeve tittelen.

Stark er nominert fordi han kan vise til særs gode økonomiske resultater, kreativitet og en veldig god «standing» i lokalmiljøet. Dette skriver Bror Stende i Hovedorganisasjonen Virke i en e-post til iTromsø.

Fornøyde kunder og ledere

Stark kan vise til gode skussmål fra både kunder og ledere.

Stende trekker frem blant annet en live TV-sending Fargerike hadde i mars i år. Sendingen var i samarbeid med et kjøpesenter og en lokal journalist, og fikk navnet «Se maling tørke».

Han vektlegger også at Stark i en periode med veiarbeid utenfor butikken og vanskelig adkomst satte i gang flere tiltakt under mottoet «hvis ikke kunden kan komme til oss, så kommer vi hjem til dem». Bedriften hadde en salgsøkning på 2% dette året.