JULEDEKORASJON Hvilket alternativ synes du er finest?

JULEDEKORASJON Hvilket alternativ synes du er finest?

Nå kan du bestemme hvilken juledekorasjon vi skal ha i byen

Tromsø Sentrum AS ønsker hjelp til å velge byens nye juledekorasjon.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det er mange som har kjære minner fra de gamle hjertene som har lyst opp gatene i sentrum hvert år i ukene før jul. Store vedlikeholdskostnader og høyt strømforbruk gjør imidlertid at Tromsø Sentrum nå ser seg nødt til å investere i ny juledekorasjon.

De har derfor invitert iTromsøs lesere til å være med og bestemme hvilken dekorasjon som skal kjøpes inn. I tillegg til Storgata, er det i år også planlagt dekorasjon av Sjøgata og gågata i Nord.

NB! Avstemninga avsluttes allerede torsdag 14. september kl 10.00.

Her kan du stemme!

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: