Entreprenør skal ha gravd over vannledning: Flere hus uten vann

En entreprenør skal har vært uheldig og gravd over en vannledning på Kvaløya. Kommunen jobber nå med å få tilbake vannet til de berørte husstandene.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Tord Bentzen ved vann og avløp i kommunen forteller til iTromsø at de foreløpig ikke har full oversikt over hvor mange husstander som er berørt.

- Det er i hvert fall husstander i Niseveien og Østerveien som er berørt. Vi har skrudd av vannet og jobber med å pumpe opp nå, sier Bentzen til iTromsø.

Kommunen har også satt opp en vanntank i krysset mellom Niseveien og Blåselveien slik at folk får mulighet til å hente vann.

Oppdatering:

Bentzen kan ved 22-tiden fortelle at entreprenøren som har gravd over ledningen er i gang med å reparere den igjen.

- Vi forventer at de skal være ferdig med arbeidet i løpet av kvelden eller natta. Vi håper i hvert fall de rammede husstandene skal ha fått vannet tilbake i morgen tidlig.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: