I flere uker framover vil væpnet politi øve i Tromsø

Væpnet politi har i dag hatt øvelse ved Tromsdalsfyllinga og langs Kvaløyveien. - En del av en større distriktsomfattende øvelse, sier politiet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Flere iTromsø-lesere har torsdag observert væpnet politi i og rundt Tromsø.

- Det stemmer. Det er en del av en større distriktsomfattende øvelse vi kjører utover høsten. Vi øver blant annet også i Harstad og på Finnsnes, opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

Han opplyser at politiet i flere uker framover vil drive operativ trening, som også omfatter trening på væpnede aksjoner.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: