Kvinne i 30-årene dømt for jakketyveri i heroinrus

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I løpet av en uke våren 2016 stjal kvinnen tre jakker til en samlet verdi på 5.198 kroner fra butikken Sport og Fritid på Jekta. Da hun ble avslørt av de butikkansatte, ble det også funnet 3,74 gram heroin i vesken til kvinnen.

Kvinnen erkjente straffskyld i retten, men forklarte at hun ikke husket helt klart hva som hadde skjedd fordi hun var ruset. Hun forklarte også at hun tok jakkene for å bytte dem mot heroin.

Retten fant det formildende at hun i dag er rusfri og har planer om å fortsette å være det, og dømte henne til 15 dager betinget fengsel samt en bot på 3.000 kroner.

Saksomkostninger er ikke påsatt og idømmes ikke.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: